Αναζήτηση στον Ιστοχώρο

Ξένοι οίκοι

Η εταιρία Βαγενάς συνεργάζεται με ξένους οίκους υφασμάτων και διαθέτει μέρος της συλλογής τους στα καταστήματα της. Μπορείτε μέσω από τις ακόλουθες ιστοσελίδες να δείτε ολόκληρες τις συλλογές τους.

 

 

Waverly

Η πασίγνωστη Αμερικάνικη εταιρία Waverly, διαθέτει τεράστια συλλογή από υφάσματα κουρτινών και επίπλωσης. Οι σχεδιαστές στο γραφείο της εταιρίας, στη Νέα Υόρκη σχεδιάζουν υφάσματα πρωτοποριακά σε μορφή που μπορούν να ζεστάνουν ένα σπίτι με τα πλούσια χρώματα τους. Η μεγάλη ποικιλία σε ύφη, σχέδια και χρώματα μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

 

Diamonds by Eric Kuster

Η εταιρία Diamonds by Eric Kuster διαθέτει μία πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από μονόχρωμα υφάσματα σε πολύ μοντέρνους τόνους. Η συλλογή έχει δημιουργηθεί από τον διάσημο σχεδιαστή Eric Kuster. Ξεχωρίζει για τα μοναδικά υφάσματα λινού που διαθέτει σε γήινους τόνους και μοναδικές υφές. Επίσης θα βρείτε

 

 

James Brindley

Η Αγγλική εταιρία James Brindley είναι γνωστή για την μεγάλη της συλλογή από υφάσματα κουρτινών. Αυτή περιλαμβάνει κυρίως μεταξωτά dupion, μεταξωτά βελούδα, βελούδα από βισκόζ, ακόμα και βελούδα με διαμαντάκια στυλ swarrofski . Οι δύο πανέμορφες συλλογές που έχουν τα καταστήματα Βαγενάς (Intaglio & Signature) εγγυώνται για ένα πολύ πλούσιο αποτέλεσμα.