Αναζήτηση στον Ιστοχώρο

Συνεργασίες

Ραφές Κουρτινών

 

Η εταιρία Βαγενάς συνεργάζεται με το συνεργείο ραφής της Κας Ιωάννας Σπηλιοπούλου. Με τη μοναδική της δημιουργικότητα και μεράκι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Οι ραφή της χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και τέχνη καθώς οι περισσότερες ραφές είναι χειρός. Το συνεργείο της σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας, θα έρθει στο χώρο σας να μετρήσει και να τοποθετήσει τις κουρτίνες / ρόμαν / οδηγούς κουρτινών. Εσείς θα παραλάβετε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να ανησυχήσετε για τίποτα απολαμβάνοντας τον χώρο σας στολισμένο με τις νέες σας κουρτίνες.


Δείτε δείγματα δουλειάς εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κα Ιωάννα Σπηλιοπούλου
Νάξου 17 Γαλάτσι
Τ:210-2917946
F:
MOB: +30 6944 555 789

 

Ταπετσαρίες Επίπλων

Νίκος Μέγας

Ο γνωστός συντηρητής αντικών και επίπλων κος Νίκος Μέγας θα έρθει στο χώρο σας, να παραλάβει τους παλιούς καναπέδες, καρέκλες τραπεζαρίας, πολυθρόνες και να τους ντύσει με όποιο ύφασμα επιλέξετε από την συλλογή μας. Η εργασία του χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα εργασίας και υλικών. Το συνεργείο του Κου Νίκου Μέγα μπορεί επίσης να δημιουργήσει οποιοδήποτε σχέδιο καναπέ, πολυθρόνας, σκαμπό, κεφαλαριού, ανάκλιντρου εσείς επιθυμείτε από την φαντασία σας ή από δικά του σχέδια σε μοναδικές τιμές. Τέλος μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές και μοναδικές λύσεις διακόσμησης.
Σεβαστουπόλεως 127, Αμπελόκηποι Αθήνα
Τ.Κ. 115 26
T: 210 69 98 476
F: 210 69 20 822
web: www.nikosmegas.gr
e-mail: [email protected]

Κώστας Μπρανίκας

Το συνεργείο του κου Μπρανίκα μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε ταπετσαρία επίπλου έχετε στο χώρο σας. Οι παλιοί καναπέδες σας, πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας μπορούν να μεταμορφωθούν με τα υφάσματα της συλλογής μας και με το μεράκι του Κου Μπρανίκα. Το συνεργείο χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, ποιότητα και σεβασμό στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Τέλος μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε σχέδιο καναπέ πολυθρόνας εσείς επιθυμείτε σε προσιτές τιμές.
Αμασείας 12, Παγκράτι Αθήνα Τ.Κ. 116 34 T: 210 72 12 912 Κ: +30 6944 35 45 03

 

Ταπετσαρίες τοίχου

Ο Κος Σήφης και το συνεργείο του, έχουν πείρα 30 ετών στην τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου . Μπορούν να έρθουν στο χώρο σας, αφού έχετε επιλέξει κάποια ταπετσαρία τοίχου και να σας ενημερώσουν για τα μέτρα που χρειάζεστε καθώς και για το κόστος τοποθέτησης.
Τ:+30 6977 427 874