Αναζήτηση στον Ιστοχώρο

Βαγενάς Υφάσματα Επιπλώσεων

Η εταιρεία Βαγενάς Υφάσματα Επιπλώσεων δραστηριοποιείται από το 1960 στο χώρο του υφάσματος επιπλώσεων, κουρτίνας, χαρτιών ταπετσαρίας, μοκετών, μαξιλαριών και συναφών αξεσουάρ. Διαθέτει δίκτυο λιανικής πώλησης με 6 καταστήματα που διατηρεί σε όλη την Ελλάδα.

Με βαθιά γνώση και εμπειρία, η εταιρεία Βαγενάς Υφάσματα Επιπλώσεων προτείνει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής και φινέτσας για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου. Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις της σε διαμερίσματα, βίλλες, εξοχικά, ξενοδοχεία και σκάφη αναψυχής, πάντα στις πιο προσιτές τιμές, δικαίως τη φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Η πλούσια εμπειρία της εταιρείας ξεδιπλώνεται μέσα από μία μεγάλη συλλογή από υφάσματα επιπλώσεως, κουρτίνες, μοκέτες και ταπετσαρίες και επεκτείνεται σε ατομικά προσαρμοσμένες λύσεις που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες σας ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά κριτήρια.

Τα υφάσματα της εταιρείας εισάγονται από διακεκριμένους οίκους της Αμερικής, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας και Βελγίου. Η ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά αυτά τα χρόνια οφείλεται στην φιλοσοφία της εταιρείας για την σταθερή ποιότητα των υφασμάτων της, τις λογικές τιμές και τις συνεχώς ανανεωμένες συλλογές της.

Παράλληλη δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο εξοπλισμός ξενοδοχείων, σκαφών αναψυχής, εστιατορίων και επαγγελματικών χώρων. Η Vagenas Contract Fabrics διαθέτει μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα σχέδια, ποιότητες και χρώματα στα υφάσματα επιπλώσεων και κουρτίνας τηρώντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές βραδυκαυστότητας FR και αντοχής σε χαμηλές τιμές.